Uncategorized

Vi søger en maskintekniker / produktionsteknolog

blog_post_image

Leder du efter et job, hvor du aldrig kommer til at kede dig – og hvor du bliver en del af et team med stor faglighed?

Hos Tram bliver du ikke bare kundens tætte rådgiver. Du er med, når vi designer, tegner og samler testmaskiner til produktionsvirksomheder, universiteter mv. fra hele verden. Du er med, når vi servicerer og kalibrerer maskinerne og i den daglige kundekontakt med service og rådgivning.

Vi laver test-setups, der virker

Hos Tram får du ikke to ens dage. Du får fingrene helt ned i vores maskiner, er med til at udvikle dem og hjælper kunderne med at afdække deres behov, så de får den helt rigtige løsning. I processen samarbejder du tæt med dine kolleger, som bl.a. tæller ingeniører og produktionsteknologer.

Du kommer til at arbejde med mange forskellige maskiner og materialer lige fra høreapparater, genbrugsmaterialer til cement. Dagligdagen kommer til at foregå i et mix mellem kontor og produktion.

Da vores kunder er internationale, vil du komme til at rejse og opleve en del – årligt 5-10 dage indenfor Danmarks grænser plus 5 uger for at besøge vores kunder især i Europa.

Nysgerrig og god til at samarbejde

Du elsker at bygge maskiner, kan tænke i 3D og se løsningerne for dig. Samtidigt lytter du til dine kollegers gode ideer og præsenterer dine egne, så vi sammen får lavet gennemtænkte maskiner. Når du er sammen med kunderne, trives du i den rådgivende rolle, hvor du skaber relationer – uanset om det er en brasilianer eller en svensker. Derudover forestiller vi os, at du:

  • Har erfaring med at udvikle og bygge maskiner
  • Kan tegne i Inventor
  • Har interesse for og erfaring med IT
  • Kan lide at være på farten og opleve nye lande og kulturer
  • Er god til at kommunikere på både dansk og engelsk
  • Er serviceminded

Lyder det som noget for dig?

Send dit CV inkl. en kort motiveret tekst i toppen, og fortæl, hvad du kan bidrage med til vores team. Søg allerede i dag eller senest den 28. april 2023. Vi indkalder til samtale løbende og ansætter, når vi har fundet den rette.

Ansøgning sendes til knud@tram.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *